Kaleiçi rent a car (old town rent a car)


Kaleiçi rent a car (old town rent a car) Uygun ödeme koşullarının bulunduğu, birbirinden geniş araç filosundan istediğiniz çeşitleri seçebileceğiniz araçlardan faydalanmak ister misiniz? Son derece güvenli ve sorunsuz hizmet alabileceğiniz firmamızda, müşterilerimiz araçla ilgili bir detaya karışmadan kolayca kiralama hizmeti yapabilir. Nedeni ise araçların bütün sigorta, bakım, muayene, vergi ve benzeri tüm işlemleri firma çalışanlarımız tarafından gerçekleştirilmektedir. 
Araçların hem alım hem de kullanım maliyetlerinin fazla olması, bireysel araç satın alma durumunun önüne geçiyor. Alanların da çoğu araçları yine kiralama alanında kullanmayı tercih ediyorlar. Bu da günlük ya da aylık oto kiralama hizmetlerinin artışını sağlıyor. Biz de her bölgede güvenilir ve konforlu hizmet veren bir firma olarak Kaleiçi rent a car (old town rent a car) olarak size hizmet vermekteyiz.
Rent a car firmamızda araçlarımız üç ayrı sınıfta siz değerli müşterilerimize sunulmaktadır. Bunlardan bir tanesi ekonomik sınıf araçlardır. Ekonomik grupta yer alan araçları 22 yaşında olan ve en az 2 senedir ehliyet sahibi olan kişiler kiralayabilir. Orta sınıf araçlar için ise 25 yaş sınırı vardır. Aynı şekilde en az 5 senedir de ehliyet sahibi olmaları gerekmektedir. Diğer segmentte yer alan araçlar ise hacim olarak büyük ve geniş araçlar oldukları için kiralamak isteyen müşterilerimizin en az 30 yaşında olması ve en az 7 senedir ehliyet sahibi olması gerekir. 
Hava alanı ya da otogar gibi alanlarda yolculuk yapmayı tercih edip, şehir içerisinde kullanmak için bir araç kiralamak istiyor olabilirsiniz. Hava alanı ve otogar hizmet ücretlerini yine rezervasyon yaparak ya da satış ofisimizi arayıp/ziyaret ederek öğrenebilirsiniz. Oto kiralama firmamızdan yapacağınız kiralamaları minimum 1 günlük kiralama olarak yapabilirsiniz. Ayrıca aylık ya da daha uzun süreli kiralama hizmetimizden faydalanabileceğinizi unutmayın. Oto kiralama hizmetimizden faydalandıktan sonra kiraladığınız araçları vaktinde teslim etmeniz gerekir. Bize bildirmeniz halinde sizlere maksimum 1 saat esneklik sağlayabiliriz. Bunun yanı sıra zaman aşımı süreçlerinde ise her saat belli bir ücret olarak size geri dönecektir. Kaleiçi rent a car (old town rent a car) olaraka konforlu araç seçeneklerimiz, son model özellikleri ile siz değerli müşterilerimizi bekliyor.